Scholletje trappen op het ijs bij de boer

Kees vertelt schaatsverhalen

Vol enthousiasme en met plezier terugdenkend aan die tijd, vertelt Kees prachtige schaatsverhalen over de tijd van de schaatsbanen in Utrecht. Dit was een van de vele hoogtepunten tijdens de opnames van de documentaire De sfeer van weleer. Helemaal gelukkig werd ik toen ik via een vriend werd gewezen op een oud filmpje waarin het scholletje trappen ook nog eens heel mooi in beeld is gebracht.

Inmiddels vordert de montage van de documentaire gestaag. De ruwe versie is af. Nu komt het spannende moment om deze versie aan de eerste kijkers te laten zien. Ik ben heel benieuwd naar hun reactie en de tips die ze geven om de film te verbeteren.

Het wordt nu ook tijd om te gaan bedenken waar en hoe ik de film wil gaan vertonen. Het lijkt mij erg leuk om een première te organiseren en daarbij alle betrokkenen uit te nodigen. Daarnaast zou het super zijn om de film te vertonen op locaties in Utrecht. Het liefst waar mensen met interesse in oude (Utrechtse) schaatsverhalen of de droom van ijsclub Siberia bij elkaar komen.  Mocht je een idee hebben waar ik de film kan vertonen, dan hoor ik dat natuurlijk graag!

 

 

2 thoughts on “Scholletje trappen op het ijs bij de boer

  1. Leuk om te vertonen in of bij de Vechtse Banen en wellicht is het mogelijk om een avond bij Louis Hartlooper Complex te organiseren? Zou super zijn! Verder leuke locaties zijn de Forten in Utrecht, de Volksuniversiteit, Kargadoor….

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: