Documentaire bij ledenvergadering ijsclub Hollandia

IJSclub Hollandia uit Ameide combineert de jaarlijkse ledenvergadering met oud-Hollandse gezelligheid. Dit jaar werd daarbij de documentaire De Sfeer van Weleer vertoond in aanwezigheid van ijsclub Siberia. De film met beelden over schaatsen in de jaren 50 en 60, bracht ook verhalen naar boven over de geschiedenis van ijsclub Hollandia zelf. Hollandia bestaat namelijk al meer dan 135 jaar!

Heel leuk om de documentaire in de gemeente Zederik te vertonen omdat deze gemeente binnenkort onder de provincie Utrecht valt. IJsclub Siberia krijgt er zo een zustervereniging in de provincie bij. Nu de meteorologische winter is ingetreden, is de schaatskoorts bij beide ijsclubs al weer voelbaar. Nu maar hopen op minstens 12 centimeter ijs in heel Utrecht.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: