Prachtige ontmoetingen

Wim over schaatsen op de natuurijsbanen van Utrecht

Via diverse oproepen is Robbert in contact gekomen met mensen uit Utrecht die zich de natuurijsbanen van vroeger nog herinneren. Samen hebben we deze mensen opgezocht en met hen de oude locaties bezocht. Dit waren prachtige ontmoetingen met mooie verhalen over de sfeer op de oude ijsbanen van met name de jaren ’50 en ’60. Gelukkig vonden de meeste het ook leuk om mee te werken aan mijn documentaire. Vaak was één vraag al genoeg voor een verhaal van 5 minuten.

3 thoughts on “Prachtige ontmoetingen

 1. Mooi gedaan en een heuse trailer!!
  We zijn reuze benieuwd naar het eindresultaat in oktober
  Daar gaan nog heel wat uurtjes werk in zitten
  Succes
  Groetjes Bert en Wilma

 2. Zo Mooi en Goed ……heb genoten en hoop het eindresultaat te mogen zien……..
  De droom, die ik nog droom …..de sfeer van verbinding,vallen,opstaan,vallen, lol,plezier,lachen,kou trotseren, schaatsen in het donker bij volle maan of sstraatlantaarns en midden in de witte wereld staan……Fantastisch …Dank jullie wel…groetjes Els

 3. Geweldig dat enthousiasme van die mensen. De sfeer doet me denken aan die winter toen we in Drunen konden schaatsen op het ondergelopen land waar nu het kerkhof ligt.
  Iedereen had plezier. Zou het zo weer willen, maar helaas geen schaatsen meer en te oud. We zijn benieuwd of het in Utrecht lukt weer zoiets te stand te brengen. We kijken met belangstelling uit naar de documentaire.
  Veel succes… groetjes Annie en Jo.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: