Schaatsen op Arosa in Utrecht

Schaatsen in 1956 op ijsbaan Arosa in Utrecht

De lente is begonnen dus schaatsen op een natuurijsbaan in Utrecht deze winter zit er helaas niet meer in. Tot mijn verrassing ontving ik deze week wel deze foto genomen in 1956 op de natuurijsbaan Arosa in Utrecht.   Ik was helemaal vergeten dat ik maanden geleden een oproep had geplaatst op de site van De Oud Utrechter. Erg leuk om op deze manier materiaal toegestuurd te krijgen. Ik ga de foto zeker een plekje geven in mijn documentaire. De sfeef van weleer is hier mooi weergegeven!

One thought on “Schaatsen op Arosa in Utrecht

  1. Heel veel geschaatst in de jaren 50, ik woonde vlak bij. Er was toen een middenbaan alleen voor schaatsers met kunstschaatsen en die kreeg ik in 1954 toen ik 13 jaar werd die winter.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: