Schaatsbaan de Watertoren

IJsbaan de Watertoren

Aan het begin van de afgelopen winter was het zover: samen met de gemeente heeft ijsclub Siberia een schaatsbaan gemaakt bij park De Watertoren in Utrecht, vlakbij winkelcentrum Overvecht. Terwijl de graafmachine druk in de weer is, spreekt Robbert met twee vertegenwoordigers van de gemeente Utrecht die deze ijsbaan mogelijk hebben gemaakt. Zij vertellen dat deze plek toch aangepakt moest worden en dat ze, met een kleine aanpassing, hier in de winter water in kunnen laten lopen zodat er een veilig baantje ontstaat. Mooie samenwerking!

Voor het eerst opnames gemaakt met twee camera’s. Tijdens de montages merk ik dat je zo inderdaad heel makkelijk tussen 2 verschillende shots kan schakelen. Gelukkig hielp Karola met het geluid zodat ik me daar niet druk over hoefde te maken.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: