Fantastische première middag bij Stefanus!

Premiere documentaire de sfeer van weleer

Afgelopen zaterdag 6 januari was het dan eindelijk zover. Twee jaar nadat ik bij Glow in the Park ijsclub Siberia leerde kennen, is mijn documentaire over deze enthousiaste Utrechtse club een feit!

De sfeer zat er ook  in het theater Stefanus in Utrecht Overvecht goed in. De vrijwilligers van de ijsclub hadden de zaal prachtig versierd en Eric de Reijer maakte de sfeer helemaal compleet met zijn nostalgische accordeon muziek. Een geweldige ambiance voor de vertoning van De Sfeer van Weleer. Helemaal ook omdat de meeste schaatsliefhebbers en verhalen vertellers uit de documentaire ook bij de première aanwezig waren.

Na afloop van de film heb ik veel hele fijne, positieve reacties ontvangen. Heel erg mooi om te horen wat de film en vooral de verhalen en het doorzettingsvermogen van de ijsclub bij mensen losmaakt. Onder het genot van een smakelijke kom erwtensoep van de Kokjes, hebben we nog heerlijk nagepraat.

Ook via deze weg wil ik iedereen die aanwezig was en natuurlijk vooral ook iedereen die heeft meegewerkt aan de documentaire en de première heel erg bedanken voor deze onvergetelijke middag!

We gaan nu kijken of we de film nog vaker kunnen vertonen aan schaatsliefhebbers, liefhebbers van de geschiedenis van Utrecht en andere geïnteresseerden. Mocht je ideeën hebben of iemand weten, neem dan even contact met mij op via jasper@desfeervanweleer.nl

Met dank aan Kim van Eijl  voor de leuke foto.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: