De droom uit de film wordt werkelijkheid!

Eindelijk was het dan zover: de droom uit de film werd werkelijkheid! Er kon geschaatst worden op ijsbaan De Watertoren! De “Russische beer” bracht de kou uit Siberië naar de ijsbaan van ijsclub Siberia in Utrecht.  Vanaf donderdag 1 maart tot en met zondag 4 maart was het schaatsen in Utrecht Overvecht. Een heerlijke sfeer met goed ijs, dankzij de vrijwillige ijsvegers, lekkere koek en zopie maar vooral heel veel enthousiaste schaatsers. Een mooier einde van de winter hadden we niet kunnen bedenken! Kijk hieronder naar een leuke sfeerimpressie van de ijspret.

 

 

Wanneer de opnames van de film langer hadden geduurd, had de film over de ijsclub in Utrecht een heel ander einde gekend. Toch ben ik erg blij met het einde van de documentaire waar Robbert zegt: “Ooit, ooit komt het.” Meer dan een half jaar verder is het dan eindelijk zover!

De documentaire “De Sfeer van Weleer” is onderdeel van Culturele Zondagen op 22 april, en zal worden vertoond bij de Gagelstede in Utrecht Overvecht-Noord. Je kan de film ook online bekijken (iets ingekort) via uitzending gemist van UStad (RTV Utrecht).

3 thoughts on “De droom uit de film wordt werkelijkheid!

  1. Zo gaaf! Het was ontzettend leuk om op de ijsbaan de Watertoren te schaatsen. En gezellig! Ook het samen vegen was leuk.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: