Documentaire onderdeel van Culturele Zondagen

Culturele Zondagen - Noordwaarts

Culturele Zondagen gaat de wijken in met als eerste bestemming Utrecht Noord. Laat je op zondag 22 april verrassen in Zuilen, Ondiep en Overvecht. De documentaire De Sfeer van Weleer past natuurlijk heel erg mooi in dit thema. In de film laat ijsclub Siberia zien hoe sportieve activiteiten mensen bij elkaar brengt in Utrecht Overvecht. Een prachtig voorbeeld van de positieve initiatieven in Utrecht Noord!

Speciaal voor de vertoning van de documentaire tijdens Culturele Zondagen is er een korte epiloog aan de film toegevoegd over de droom die afgelopen maart uitkwam met de sfeervolle natuurijsbaan bij park de Watertoren. Eindelijk konden de Overvechters schaatsen op echt natuurijs.

De film is op zondag 22 april te zien op de Gagelstede, een schitterende groene locatie van Utrecht Natuurlijk, midden in Overvecht.

De film start om:

  • 12:30 – 13:05
  • 14:00 – 14:35
  • 15:30 – 16:05

Meer informatie kan je vinden op de site van Culturele Zondagen.

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: