Typisch Overvecht

Robbert bij de watertoren in Utrecht Overvecht

Typisch Overvecht

Het verhaal van ijsclub Siberia is opgepakt door BNNVARA. In het programma Typisch Overvecht op NPO 2 worden Robbert en Paul gevolgd bij de realisatie van ijsbaan De Watertoren afgelopen maart. Typisch Overvecht is een documentaire serie van 12 afleveringen over diverse bijzondere bewoners van Utrecht Overvecht. De serie toont de diversiteit van Overvecht: van een oude dame in het bejaardentehuis tot de rapper Kippie. Maar vooral heel erg leuk om te zien hoe het verhaal uit de documentaire een vervolg krijgt met de realisatie van de ijsbaan. Wat dat betreft hebben de makers van Typisch Overvecht enorm geluk gehad met de vorstperiode afgelopen winter. De serie is op dit moment live te volgen op NPO 2 en terug te kijken via NPO Gemist.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: